1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mardinli Kadın, Uçaktan Kaybolan Kedisi İçin Hala Ağlıyor

Mardinli Kadın, Uçaktan Kaybolan Kedisi İçin Hala Ağlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’de öğretmenlik yapan bir kadın, tatil için Afyonkarahisar’a gitmek üzere özel bir firmaya ait bir uçağa biner. Yanında sokakta bulduğu ve 1 yaşına kadar beslediği tekir cinsi kedisini de götürür. Uçağa bindiğinde kedisini taşıma çantasına koyarak görevlilere teslim eder. Ancak Antalya Havalimanı’na indiğinde kedisini ve bagajını almak için beklerken, taşıma çantasını boş bir şekilde getirdiklerini görür. Görevlilere sorar, kedisinin kaybolduğunu öğrenir.

Kedisi için havalimanında arama yapar, ancak sonuç alamaz. Güvenlik kameralarının incelenmesini istediğinde kedinin nereye gittiğinin gözükmediğini öğrenir. Polis merkezine giderek durumu anlatır ve şikayetçi olur. Ancak 2 hafta geçmesine rağmen kediyi bulamaz. Sokaklarda dolaşarak afişler dağıtarak vatandaşlardan destek ister.

Kedi kaybolduğunda yetkililerin duyarsız kaldığını belirten kadın, firma tarafından eve gönderilmeye çalışıldığını, ancak aramaya devam ettiğini söyler. Firmanın kendisine mail göndererek aramaların devam ettiğini belirttiğini söyler. Ancak havalimanında kediyle ilgili ilanların dağıtılmasına izin verilmediğini ekler.

Kedisini kaybetmenin üzüntüsünü dile getiren kadın, kedinin ev arkadaşı gibi olduğunu belirtir. Ağladığını ve hala onu aradığını söyler. Hava yolu firması yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmaz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardinli Kadın, Uçaktan Kaybolan Kedisi İçin Hala Ağlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin