1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan Yerel Yönetimler Toplantısında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı: Başı Boş Sokak Köpekleri Sorunu Çözüme Kavuşacak!

Erdoğan Yerel Yönetimler Toplantısında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı: Başı Boş Sokak Köpekleri Sorunu Çözüme Kavuşacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Otel’de düzenlenen partisinin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, başkanlar, grup başkan vekilleri ve dava arkadaşları katıldı. Erdoğan, 81 vilayetteki vatandaşlara selamlarını ileterek toplantının içeriğine katkı sunanlara teşekkür etti ve yeni başkanları tebrik etti.

Erdoğan, seçim döneminde yapılan istişare toplantılarının seçim nedeniyle gerçekleşmediğini belirtti. Geçen ay partisinin kurmay kadrosu ve vekilleriyle bir araya geldiklerini ve ortak akıl ile çözüm yolları aradıklarını vurguladı. Yerel yönetim başarılarının AK Parti’nin 22 yıldır iktidarda olmasındaki en büyük etken olduğunu belirterek, yerel yönetimlerin referans kaynağı olduklarını ve partinin başarısının yerelde başladığını dile getirdi.

Erdoğan, diğer siyasi partilerin seçim öncesinde verdiği vaatlerin tutulmadığını ve ekonomik sorunların arttığını ifade etti. Kayseri’deki olayları da eleştirerek sığınmacı nefreti ve yabancı düşmanlığının sorunlara çözüm olmadığını belirtti. Ayrımcılık ve ötekileştirmenin AK Parti politikasında yer bulmadığını vurguladı.

Erdoğan, belediye başkanlarına seslenerek milletin gözbebeği olan bu görevi layıkıyla yerine getirmeleri gerektiğini söyledi. Milletin parasıyla harcama yapılırken sorumluluk bilincine dikkat çekti ve israfın önlenmesi gerektiğini belirtti. Belediye başkanlarının milletin yanında olmalarını ve herkese eşit hizmet götürmelerini istedi.

Başı boş sokak köpekleri ve deprem gibi önemli konular üzerinde durarak belediyelerin büyük sorumluluklar taşıdığını belirtti. Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konularının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı. Erdoğan, belediye başkanlarının tarihi bir misyon üstlendiklerini ve halkın her kesimine eşit hizmet götürmeleri gerektiğini ifade etti.

Sonuç olarak Erdoğan, belediye başkanlarına milletin emanetini iyi korumaları ve her zaman milletin yanında olmaları gerektiğini hatırlattı. Yerel yönetimlerin başarısıyla AK Parti’nin genel başarısının bir bütün olduğunu vurgulayarak, belediye başkanlarına büyük sorumluluklar düştüğünü dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan Yerel Yönetimler Toplantısında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı: Başı Boş Sokak Köpekleri Sorunu Çözüme Kavuşacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin