1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adalet Bakanı: Türk Bayrağına Saldırıları Kınadı

Adalet Bakanı: Türk Bayrağına Saldırıları Kınadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyadaki Türk bayrağına saldırı görüntülerinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturulmaya başlandığı bildirildi. Bakan, paylaşımında Türk Ceza Kanunu gereği bu tür saldırıları önlemek amacıyla gerekli adımların atıldığını belirtti.

Ayrıca, Kayseri’de meydana gelen çocuk istismarı olayıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma hakkında da bilgi verildi. İlgili şahsın tutuklandığı, çocuğun ve ailesinin devlet koruması altında olduğu vurgulandı. Ayrıca, Suriyeli sığınmacılar üzerinden ülkedeki huzuru bozma girişimlerine ilişkin Cumhuriyet Başsavcılıklarının soruşturma yürüttüğü ve gözaltı kararları verildiği aktarıldı.

Bakan, Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu vurgulayarak yargının bağımsızlığına ve tarafsızlığına güvenilmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrımcılık, ötekileştirme ve nefret söylemiyle millet arasına fitne sokmaya çalışanların amacına ulaşamayacakları belirtildi. Milletin sağduyulu hareket ederek ülkeyi karıştırmak isteyenlere izin vermeyeceği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adalet Bakanı: Türk Bayrağına Saldırıları Kınadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin