1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sağlık Bakanlığı 2024 Yılı İller Arası Atama Kurası Başvurusu Başladı!

Sağlık Bakanlığı 2024 Yılı İller Arası Atama Kurası Başvurusu Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atanma kurası başvuruları başlamış durumda. Başvurular 1 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar, EKİP başvuru sayfasından münhal kadroları inceleyebilirler.

Başvuruları yapmak isteyen adaylar, 1 Temmuz 2024 tarihine kadar EKİP sistemi üzerinden tercihlerini yapabilecekler. Başvuru ekranına https://ekip.saglik.gov.tr adresinden erişim sağlanabilecek ve en fazla on tercih yapılabilecek.

Sağlık Bakanlığı münhal kadrolarına göre belirlenen atama kurası ise 26 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği gereği, atanma kurası noter huzurunda ve bilgisayar ortamında yapılacaktır.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların ilgili tarih ve saatlere dikkat etmeleri önemlidir. Adaylar, tercihlerini yaparken münhal kadroları göz önünde bulundurarak en doğru tercihleri yapmalıdırlar. Başvuruların tamamlanmasının ardından atama kurası sonuçları noter huzurunda ilan edilecek ve adaylara yazılı bildirimlerde bulunulacaktır.

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen iller arası yer değiştirme atanma kurası, sağlık çalışanlarının isteğe bağlı olarak farklı illerde görev yapma imkanı sunmaktadır. Bu kura ile sağlık çalışanları, kariyerlerine yeni bir soluk getirebilecekleri ve farklı deneyimler yaşayabilecekleri bir çalışma ortamı seçme şansına sahip olacaklardır. Bağlı oldukları iller dışında başka bir ilde görev yapmak isteyen sağlık personeli için büyük bir fırsat olan bu kura, adil bir şekilde gerçekleştirilerek atamaların hakkaniyetli bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır.

Sonuç olarak, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atanma kurası başvuruları devam etmekte olup, adaylar başvurularını zamanında ve doğru şekilde yapmalıdırlar. Tercihlerini yaparken dikkatli olmaları ve münhal kadroları göz önünde bulundurmaları önemlidir. Atanma kurası ise belirlenen tarihte noter huzurunda gerçekleştirilecek ve sonuçlar adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Bu kura, sağlık çalışanlarına farklı deneyimler yaşama ve kariyerlerine yeni bir yön verme fırsatı sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanlığı 2024 Yılı İller Arası Atama Kurası Başvurusu Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin