1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Korkunç Cinayet: Üvey Anne ve Üvey Baba Katili İtiraf Etti!

Korkunç Cinayet: Üvey Anne ve Üvey Baba Katili İtiraf Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Meydan Mahallesi’nde yaşanan olayda, Ünal ve Sevgi Koçer çifti arasında çıkan tartışma sonucunda komşularının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen polis ekipleri, Ünal Koçer ve eşi Sevgi Koçer’in ölü olduğunu tespit etti. Olay yerinde gözaltına alınan Mert Furkan Şenol ise üvey babası Ünal Koçer’in annesini öldürdüğünü ve kendisinin de Ünal Koçer’i öldürdüğünü itiraf etti. Evde yapılan incelemede pompalı tüfek, tabanca ve çelik yelek bulundu. Şenol’un parmak izine de silahlarda rastlandı.

Katil zanlısı Şenol, polis sorgusunda annesini ve üvey babasını öldürdüğünü kabul etti. Şenol, uzun süredir evden atılmak ve öldürülmek tehdidi aldığını belirterek, internetten tabanca ve çelik yelek sipariş edip aldığını söyledi. Ayrıca annesinin telefonunda üvey babasıyla çıplak fotoğraflarını gördüğünü ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti. Tartışma esnasında çelik yeleği giyerek annesine ve üvey babasına ateş ettiğini ve tüfek kartuşu bitince tabancayla üvey babasını öldürdüğünü açıkladı.

Polis olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Mert Furkan Şenol, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Şenol, ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın ardından mahallede büyük bir şaşkınlık ve üzüntü hakimdir. Komşuları, Koçer çiftini tanıdıklarını, sessiz ve uyumlu bir çift olduklarını belirttiler. Şenol’un eylemi ise herkesi derinden sarstı. Ünal ve Sevgi Koçer için bugün mahalle camiinde cenaze namazı kılınacak. Yaşanan bu trajik olay, Kütahya’nın gündemine bomba gibi düşmüş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç Cinayet: Üvey Anne ve Üvey Baba Katili İtiraf Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin