1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TEM Yolunda Otomobil Yangını: Trafikte 7 Kmlik Kuyruk Oluştu

TEM Yolunda Otomobil Yangını: Trafikte 7 Kmlik Kuyruk Oluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli ilinde, TEM otoyolunda İzmit geçişi Ankara istikametinde seyir halindeki bir araçta başlayan yangın, viyadüğün altında bulunan ağaçlara da sıçradı. Yangın ekipler tarafından kısa sürede söndürülürken, yolda yaklaşık 7 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. Trafik normal seyrine, aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından geri döndü.

Yangın, saat 18.30 sularında TEM otoyolu İzmit geçişi Prof. Dr. Mustafa İnan Viyadüğü üzerinde meydana geldi. Ankara istikametinde seyreden ve plakası belirlenemeyen bir araç henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtaki alevlerin viyadük altındaki ağaçlık alana sıçraması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri araçtaki ve ağaçlık alandaki yangını kontrol altına almak için müdahalede bulundu.

İtfaiye ekipleri araçtaki yangını söndürürken, araç kullanılamaz hale geldi ve ağaçlık alandaki yangın da kısa sürede kontrol altına alındı. Bu durum nedeniyle Ankara istikametinde yaklaşık 7 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. Araç çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik kontrollü olarak sağlandı ve yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEM Yolunda Otomobil Yangını: Trafikte 7 Kmlik Kuyruk Oluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin