1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan, Kabine Toplantısı Sonrası Vatandaşa Seslendi

Erdoğan, Kabine Toplantısı Sonrası Vatandaşa Seslendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından halka seslenen lider, yeni kabine üyelerini tebrik etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na görevlerinde başarılar dileyen lider, görevden affını isteyen Mehmet Özhaseki ve Fahrettin Koca’ya teşekkür etti. Ayrıca, Kurban Bayramı’nı kutlayan lider, bayram tatilinde yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çekti ve emniyet güçlerine teşekkür etti.

Orman yangınlarıyla mücadele konusunda önemli adımlar atıldığını belirten lider, filoya dahil edilen uçak ve helikopterlerle yangınla mücadelede ileriye gidildiğini söyledi. Ayrıca, orman yangınlarının çoğunlukla insan kaynaklı olduğuna değinerek, bu konuda ciddi çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Tarımsal destekler hakkında bilgi veren lider, çiftçilere maddi destek sağlandığını ve tarım sektörüne önem verdiklerini belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin stratejik konumunu vurgulayarak, bölgede yaşanan çatışmaların Türkiye’yi de etkilediğini dile getirdi. İsrail’in komşu ülkeleri tehdit etmesinin endişe verici olduğunu söyleyen lider, Türkiye’nin bölgesel güvenlik konusunda hassasiyet gösterdiğini ve İsrail’in yayılmacı politikalarının durdurulması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan, Kabine Toplantısı Sonrası Vatandaşa Seslendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin