1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Eşi Mini Etek Giyince Delirdi! 35 Yıla Kadar Hapis Istemiyle Dava Açıldı

Eşi Mini Etek Giyince Delirdi! 35 Yıla Kadar Hapis Istemiyle Dava Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl haziran ayında Bursa‘nın Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi’nde yaşanan olay, hurdacılık yapan 2 çocuk babası Erol G. ile 13 yıllık eşi Büşra G. arasındaki geçimsizlik nedeniyle patlak verdi. Erol G., çocuklarını alarak Denizli’deki yakınlarının yanına giden eşini geri çağırarak şehre gelmesini istedi. Büşra G. ise çocukları ve eniştesi İ.E. ile Bursa‘ya geri döndü. Ancak gece kulübünde çalışmakla suçladığı eşine karşı çıkışarak mini etek giymesine ve eniştesinin yanında bulunmasına kızan Erol G., cep telefonunu kontrol etmek istedi. Büşra G.’den olumsuz yanıt alınca silahını çekerek eşi ve eniştesini bacaklarından yaraladı. Olay, mobese kameralarına da yansıdı ve Erol G. olay yerinden kaçarak gözaltına alındı. Tutuklanan Erol G. hakkında ‘Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla dava açıldı.

Erol G., duruşmada eşinin çocuklarına göstermediğini iddia ederek çocuklarını görmek bahanesiyle Bursa‘ya gelmesini sağladığını söyledi ve soysal medyada tanımadığı birinin eşini gece kulübünde gördüğünü iddia etti. Tartışma sırasında eşinin mini etek giymesine kızdığını ve cep telefonunu istediğinde vermediği için korkutmak amacıyla yere ateş ettiğini itiraf etti. Ancak Erol G. pişmanlığını ifade etti ve olay anında kasten yaralamadığını, sadece gözdağı vermek istediğini dile getirdi.

Eşinin ve eniştesinin de ifadesine başvurulan duruşmada, Büşra G. sürekli tehdit edildiğini belirterek eşinden ayrıldığını ve çocuklarıyla Denizli’ye yerleştiğini söyledi. Erol G.’nin olay anında kendisini tehdit ettiğini ve çocukları gözü önünde ateş ettiğini dile getirdi. Eniştesi İ.E. de şikayetçi oldu ve yaşadıklarını doğruladı.

Sanık avukatı ise müvekkilinin sadece yere doğru ateş ettiğini ve asıl amacının korkutmak olduğunu belirterek ‘kasten yaralama’ suçundan cezalandırılmasını savundu. Mahkeme, Erol G.’ye eşine ve eniştesine yönelik ‘kasten yaralama’ suçundan toplam 5 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası verdi. Erol G. ise pişmanlığını dile getirerek cezasını çekmeye hazır olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşi Mini Etek Giyince Delirdi! 35 Yıla Kadar Hapis Istemiyle Dava Açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin