1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstihkam Uzman Çavuş Şehit Oldu!

İstihkam Uzman Çavuş Şehit Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın şehit olduğu bildirildi. Açıklamada, çatışma sırasında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek, “Bu acı olayda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen kahraman Uzman Çavuş Cebrail Acar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” açıklamasında bulundu.

Ereğli ilçesindeki Camii Mahallesi’nde yaşayan Cevat (69) ve Yüksel Acar’a (72) şehit haberini Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy ve askeri yetkililer verdi. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı ve vatandaşlar da taziye ziyaretlerinde bulundu. İki çocuk babası olan şehidin cenazesinin yarın Ulu Cami’de cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstihkam Uzman Çavuş Şehit Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin