1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. A Milli Takım Hollanda ile Çeyrek Finalde! Hakem Belli Oldu

A Milli Takım Hollanda ile Çeyrek Finalde! Hakem Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde bugün Hollanda ile karşılaşacak. Bu maç, iki takımın tarihinde 15. kez karşılaşacağı bir mücadele olacak. Fransız hakem Clement Turpin, bu önemli maçı yönetecek. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan maç, TSİ 22.00’de başlayacak. Karşılaşmada yardımcı hakemler Nicolas Danos ve Benjamin Pages olacakken dördüncü hakemlik görevini Alman Felix Zwayer üstlenecek. VAR görevlisi olarak Fransa Futbol Federasyonu’ndan Jerome Brisard görev yapacak.

Merih Demiral’a, EURO 2024’ün son 16 turunda Avusturya maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle 2 maç ceza verildi. Bu kararın Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) taşınamayacağı bildirildi. UEFA’nın aldığı karar ve bozkurt işaretinin tartışılması Türkiye gündemine oturdu.

Kritik maça saatler kala, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, A Milli Takım’a destek mesajı yayınladı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takıma güven duyduğunu belirterek, “Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız. Türk Milli Futbol takımımıza büyük güven duyuyoruz, bu gece Hollanda karşısında başarılar diliyorum. Tutkuyla sevdiğimiz güzel ülkemize bayram yaşatmanız dileğiyle, kalbimiz sizinle atıyor. 86 milyon sizinle” ifadelerini kullandı.

Bu çeyrek final karşılaşması, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratmış durumda. Her iki takımın da taraftarları maçın sonucunu merakla beklerken, futbolseverler büyük bir heyecanla bu mücadeleyi izlemek için hazırlanıyor. A Milli Takım, Hollanda karşısında alacağı galibiyetle yükselmek ve turnuvada ilerlemek için sahaya çıkacak. Karşılaşma sonunda galip gelen takım, turnuvadaki şansını sürdürecek ve bir üst tura yükselme mücadelesine devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Takım Hollanda ile Çeyrek Finalde! Hakem Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin