1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İYİ Parti, Afyonkarahisar’da Kampa Giriyor: Meydanlara Hazırlık Başlıyor!

İYİ Parti, Afyonkarahisar’da Kampa Giriyor: Meydanlara Hazırlık Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti, Afyonkarahisar’da düzenleyeceği istişare kampıyla 2028 seçimlerine hazırlık yapacak. 12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek kampa Başkanlık Divanı, GİK ve MDK üyeleri ile milletvekilleri katılacak. Kamp, yerel seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve yeni yol haritasının çizilmesi amacıyla düzenleniyor.

Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, kamp programında Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun açılış konuşması yapacağını belirtti. Programda Teşkilat İşleri, Medya Tanıtım, Mali İşler ile Milli Güvenlik ve Göç Politikaları başkanlıklarının sunumları olacak. Ayrıca, parti TBMM Grup Başkanlığı tarafından Meclis faaliyetleri hakkında bilgi verilecek.

Olgun, Genel Başkan Dervişoğlu’nun kamp sürecinde 13 Temmuz Cumartesi günü Afyonkarahisar’da esnaf ziyareti yapacağını ve Çay Vişne Festivali’ne katılacağını duyurdu. Kampın ana gündemi ise yeni yol haritasının çizilmesi ve meydanlara hazırlık yapılması olacak. Yerel seçim sonuçları da değerlendirilecek. İki seçim arasında tecrübelerinden yararlanarak eksiklikleri gidermeyi hedefleyen parti, hem zamanında hem de erken genel seçime hazırlıklarını sürdürecek. Kampta, herkesin fikirlerini paylaşması ve bu doğrultuda yeni yol haritasının belirlenmesi planlanıyor. Eksiklerin giderilmesi ve seçimlere hazırlık süreci kampta ele alınacak.

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenleyeceği kamp, partinin gelecek hedeflerini belirlemek ve meydanlara hazırlık yapmak adına önemli bir adım olacak. Genel Başkan Dervişoğlu’nun liderliğinde gerçekleşecek kamp, üyelerin görüşlerini dile getirmeleri ve katkı sunmaları için bir fırsat olacak. Ayrıca, partiye yeni bir ivme kazandırmak ve seçimlerde daha güçlü bir şekilde yer almak amacıyla kamp boyunca stratejiler belirlenecek. Parti, seçim sürecinde edindikleri deneyimlerden yararlanarak eksiklikleri gidermeyi hedefliyor ve seçimlere hazırlık sürecini en iyi şekilde yönlendirmeyi planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti, Afyonkarahisar’da Kampa Giriyor: Meydanlara Hazırlık Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin