1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. 2028 Seçimleri İçin Yeni Yol Haritası Belirleniyor: Parti Meydanlara Hazırlanıyor!

2028 Seçimleri İçin Yeni Yol Haritası Belirleniyor: Parti Meydanlara Hazırlanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek istişare kampına, AK Parti Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu (GİK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ile milletvekilleri katılacak. Kampta, 2028 seçimlerine hazırlık kapsamında yeni yol haritasının belirlenmesi ve 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçim sonuçlarının değerlendirilmesi planlanıyor.

Kampın açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu yapacak. Programda Teşkilat İşleri, Medya Tanıtım, Mali İşler, Milli Güvenlik ve Göç Politikaları başkanlıklarının sunumlarına yer verilecek. Ayrıca, partinin TBMM Grup Başkanlığı tarafından Meclis faaliyetleri ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktarılacak. Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, kampta tanımlanan programın yanı sıra 13 Temmuz’da Afyonkarahisar’da esnaf ziyareti ve Çay Vişne Festivali’ne katılımın da olacağını belirtti.

Kampın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Olgun, herkesin görüşlerini açıkça ifade edeceğini ve bunun doğrultusunda yeni yol haritasının çizileceğini, eksiklerin tamamlanacağını vurguladı. Parti olarak meydanlara hazırlık aşamasına geçtiklerini belirten Olgun, yerel seçim sonuçlarının analiz edileceğini ve zamanında ya da erken bir genel seçime hazırlık içinde olduklarını ifade etti. Bir yıl içerisinde iki seçim geçirdiklerini hatırlatan Olgun, bu süreçten edindikleri tecrübeler doğrultusunda seçim çalışmalarına yöneleceklerini ve eksiklikleri gidermek için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Öte yandan, kamp programının yanı sıra yapılacak olan esnaf ziyareti ve festival etkinliği ile AK Parti’nin halkla iç içe bir şekilde iletişimini güçlendirmeyi hedeflediği de belirtildi. Tüm bu etkinliklerin partinin seçim çalışmalarına ivme kazandırmak adına önem taşıdığı vurgulandı. AK Parti’nin 2028 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanmak amacıyla gerçekleştireceği kampın partinin gelecek stratejilerine ışık tutacağı bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2028 Seçimleri İçin Yeni Yol Haritası Belirleniyor: Parti Meydanlara Hazırlanıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin