1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Sert Eleştiriler

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Sert Eleştiriler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, MYK toplantısında Genel Başkan başkanlığında basın açıklaması yaptı. Hollanda’ya yenilgi ile sonuçlanan EURO 2024 Çeyrek Final maçında A Milli Futbol takımını tebrik etti. Haziran ayı enflasyon rakamlarını değerlendirerek yapılan zamın yetersizliğini vurguladı. Enflasyonun düşmesini eleştirdi ve Türkiye’nin enflasyonda dünya sıralamasında gerilemesine dikkat çekti.

Asgari ücretin artırılması gerektiğini belirterek, asgari ücretin yeterli olmadığını ve gıda fiyatlarının artmasına rağmen asgari ücretin değişmediğini vurguladı. Asgari ücretin en az 25 bin lira olması gerektiğini ifade etti. Eğitim sisteminde yaşanan değişikliklere karşı çıkarak öğretmenlik mesleğiyle ilgili yapılacak düzenlemeleri eleştirdi.

Öğretmenlik Mesleği Kanunu’nun Anayasa Mahkemesi’ne taşınacağını açıkladı ve öğretmenlik mesleğinin onuruna zarar verileceğini savundu. Sinan Ateş davasının gözden kaçırılmak istendiğini belirterek adaletin sağlanmasını talep etti. Meclis gündemindeki yasa tekliflerini eleştirdi ve hukukun üstünlüğünün sağlanması için mücadele edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye politikasını eleştirerek, Suriye’nin içişlerine müdahale ettiğini ve yeni ilişkiler kurmaya çalıştığını ifade etti. CHP’nin düzensiz göçmenler konusunda rakamları açıklama çağrısında bulunarak, AKP hükümetinin gerçekleri sakladığını iddia etti. Genel Başkan Özgür Özel’in yakında Şam’ı ziyaret edeceğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Sert Eleştiriler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin