1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Çarpıcı Açıklamalar: Avrupa’da Aşırı Sağ Tehlikesi!

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Çarpıcı Açıklamalar: Avrupa’da Aşırı Sağ Tehlikesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarına göre Avrupa’da sol partilerin yükselişi gözlemlenirken, aşırı sağın da alttan alta yükseldiği belirtilmektedir. Bu durum, Avrupa demokrasilerinin geleceği için önemli bir konu olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca, sel ve yangın gibi doğal afetler sonucunda zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunulmuş ve piknik alanlarında dikkatli olunması gerektiği vurgulanmıştır.

Öte yandan, Milli Takımımızdaki sporcuların başarıları tebrik edilmiş ve Merih Demiral’e verilen cezanın kabul edilemez olduğu ifade edilmiştir. Çeşitli platformlarda haksız yere hedef gösterilen Merih Demiral konusunda çağrıda bulunularak, Avrupalı siyasetçilerin bu tür durumlarda tarafsızlığını koruması gerektiği belirtilmiştir.

Ayrıca, Gazze’deki olaylara da değinilmiş ve bir tıp örgütünün açıkladığı yeni rakamlarla facianın boyutlarının ötesinde olduğu belirtilmiştir. İsrail Başbakanı Netanyahu’nun tavrı eleştirilerek, barıştan bahsedilmesi için barbarlıklarına son vermesi gerektiği vurgulanmıştır.

Suriye konusuna da değinen AK Parti Sözcüsü, Suriye’nin toprak bütünlüğünden yana olduklarını ve terör örgütlerinin kurulmasına karşı olduklarını belirtmiştir. Ayrıca, Cenevre ve Astana sürecini desteklediklerini ve Suriye’nin milli iradesine saygı duyulması gerektiğini vurgulamıştır.

Erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak, muhalefetin bu konuyu kendi iç mücadelesi için kullandığı ifade edilmiş ve AK Parti’nin erken seçim tartışmalarının muhatabı olmadığı belirtilmiştir.

Emeklilik konusunda ise çalışmaların devam ettiği ve toplumun her kesiminin yanında olunacağı ifade edilmiştir. Ayrıca, sokak hayvanları konusunda da bir çözüm üzerinde çalışıldığı belirtilmiştir.

Son olarak, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a henüz bir davet gerçekleşmediği ancak zamanı ve koşulları belirlenerek bir eylem planı çerçevesinde bir davet gerçekleşebileceği belirtilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Çarpıcı Açıklamalar: Avrupa’da Aşırı Sağ Tehlikesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin