1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Üvey Anne Cinayeti: Kenan K.’nin Korkunç Planı Ortaya Çıktı!

Üvey Anne Cinayeti: Kenan K.’nin Korkunç Planı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un Ayvacık ilçesinde 1996 yılında resmi nikahlı olarak Kenan K. ile evli olan Melek Baştürk, daha sonra Kenan K.’den ayrılıp N.T. ile birlikte yaşamaya karar verdi. Ancak Kenan K. bu durumu öğrenince Melek Baştürk’le tartıştı. Baştürk, 19 Temmuz 2023 tarihinde emniyete giderek, Kenan K.’den uzaklaştırma kararı talep etti.

Melek Baştürk, kızı Ö.A. ile birlikte Kenan K.’nin yaşamını yitiren üvey kardeşi Celal K.’nin cenazesine gitti. Burada Kenan K. ve Melek Baştürk arasında yaşanan gerginlikler sonucunda Kenan K.’nin çocuğu V.S.K., annesi Melek Baştürk’ü cenaze evinde tabancayla vurarak öldürdü. V.S.K. olayın ardından jandarmaya gidip teslim oldu, Kenan K. ise gözaltına alındı. V.S.K. tutuklanırken, Kenan K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha sonra olayla ilgili olarak Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’nca iddianame hazırlandı. İddianamede V.S.K. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, babası Kenan K. ve iş ortağı H.A.U. da suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Melek Baştürk’ün kızı Ö.A. ise ifadesinde annesini öldürme hadisesinin babası Kenan K. tarafından azmettirildiğini belirtti.

Duruşmada tutuklu sanık V.S.K. ve tutuksuz sanık Kenan K. ifadelerinde olayı anlattılar. V.S.K., annesini öldürme olayının babasının etkisi altında gerçekleştiğini belirtirken, Kenan K. ise suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti tanık ve sanıkları dinledikten sonra duruşmayı erteledi. Olayın tüm detayları ve tarafların beyanları mahkeme süreciyle netlik kazanacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üvey Anne Cinayeti: Kenan K.’nin Korkunç Planı Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin