1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel’den Zam Talebi: “Asgari Ücret 25 bin lira olmalı”

Özgür Özel’den Zam Talebi: “Asgari Ücret 25 bin lira olmalı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı, Meclis Grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

Kıbrıs ziyareti planları dahilinde, 20 Temmuz’da eski genel başkanlar, 1974 Barış Harekatı’nda bakanlık yapmış olan isimler ve diğer önemli isimler ile Kıbrıs’a gidileceği belirtildi.

Özel, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çekilmesi gerektiğini savundu. Asgari ücretin 25 bin lira olması gerektiğini vurguladı ve emeklilere de asgari ücretin verilmesi gerektiğini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı, emekliler, emekçiler, çiftçiler ve esnafların iktidara karşı sesini yükseltmeleri gerektiğini ifade etti. Aksi takdirde karşılarında durabilecek hiçbir güç olmadığını belirtti. Özel, hükümete seslenerek hakların verilmesi ve zamların yapılması gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin ayağa kalkması gerektiğini vurgulayan Özel, saat 21.00’de Türkiye’nin ayağa kalkması çağrısında bulundu. Emeklilere, asgari ücrete zam isteyenlere destek çağrısında bulunan Özel, bu konuda eylemler yapılacağını belirtti.

Özel, grup toplantısında Srebrenitsa çiçeği taktı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, toplantıya katılanlara kayısı ikramında bulundu.

CHP Genel Merkezi, Özel’in eylem çağrısına destek vererek dün gece saat 21.00’da ışıklarını açıp kapattı. Ayrıca CHP Milletvekilleri de TBMM Genel Kurulu’nda cep telefonlarının ışıklarını açıp kapatarak destek verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Zam Talebi: “Asgari Ücret 25 bin lira olmalı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin