1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Denizli’de Korkunç Olay! Demir Sopayla Eşinin Başına Vurdu!

Denizli’de Korkunç Olay! Demir Sopayla Eşinin Başına Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Güney ilçesi Aşağıçeşme Mahallesi’nde yaşayan A.K. (42) ile eşi Murat K. (44) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kadın, eşinin kendisini sürekli darbettiğini, uyuşturucu kullandığını ve oğlunu kavga sırasında kolundan bıçakla yaraladığını iddia etti. Bu iddiaya karşılık olarak A.K, demir sopayla eşinin başına vurdu.

Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde Murat K’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

A.K. ve oğlu F.K. gözaltına alındı. F.K, hastanedeki tedavisinin ardından jandarmaya teslim edildi. Anne ve oğul daha sonra Buldan Adliyesi’ne sevk edildi.

A.K, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Oğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kadının ifadesine göre, eşi sürekli şiddet uyguladığı için geçen yıl evi terk etmiş ancak aile baskısıyla geri dönmüştü. Olay sırasında yaşanan kavga sonucunda çıkan olayda A.K, eşi Murat K’nin başına demir sopayla vurarak ölümüne neden oldu.

Olayda ölen Murat K’nin eşini sürekli darbettiği ve ayrıldığı, ancak aile baskısıyla geri döndüğü belirtildi. A.K’nin, eşinin ve oğlunun ifadeleriyle tutuklanmasına karar verildi. F.K ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizli’de Korkunç Olay! Demir Sopayla Eşinin Başına Vurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin