1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dönerci Dükkanında Kanlı Kavga!

Dönerci Dükkanında Kanlı Kavga!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün gece, İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Lise Caddesi’ndeki dönerci dükkanında yaşandı. Girdikleri dükkanda birlikte sipariş verip döner yiyen bir kişi, hesabı ödemek için kasaya geldiğinde iş yeri sahibi ile anlaşmazlık yaşadı.

Müşteri, kredi kartından para çekilmesini ve kalan miktarın kendisine nakit olarak iade edilmesini istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine müşteri, iş yeri sahibi ve oğlunun üzerine sandalye fırlattı. Tezgahın üzerinden atlayıp masadaki döner bıçağını alan müşteri, iş yeri sahibini sol el ve karın boşluğundan yaraladı, oğlunun ise elini kırdı. İş yeri sahibinin, 6 Şubat’taki deprem sonrasında Hatay’dan Samsun’a gelip, elindeki son parasıyla döner dükkanı açtığı belirlendi.

Bu sırada devriye gezen çarşı ve mahalle bekçileri, şüphelileri döner bıçağıyla yakaladı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı. Polis ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı ve emniyete götürdü. Olay anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dönerci Dükkanında Kanlı Kavga!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin