1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Poğaça ve Simit İmalathanesinde Patlama: İş Yeri Sahibi Yaralandı!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Poğaça ve Simit İmalathanesinde Patlama: İş Yeri Sahibi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu ilçesinde bulunan bir poğaça ve simit üretim iş yerinde meydana gelen patlamada, iş yeri sahibi Aziz Eriz yaralandı. Patlamanın gerçekleştiği İnci Sokak’taki iş yerinde, henüz net olarak belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Bu patlama sonucunda, çevrede bulunan binalarda oturan insanlar korkuyla sokağa çıktılar. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlama sonucunda hafif yaralanan iş yeri sahibi, hemen Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek çevreyi güven altına aldı ve sokağı trafiğe kapattı. İş yerinde meydana gelen patlamanın sebebinin doğal gaz sıkışması olabileceği üzerinde duruluyor ve polis soruşturmasını sürdürüyor.

Yaşanan patlama sonrasında iş yeri büyük bir hasar gördü ve bölgedeki vatandaşlar da endişe içinde durumu izledi. İtfaiye ekipleri, yangının çevredeki diğer binalara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Çevredeki vatandaşlar, patlamanın etkisiyle korku dolu anlar yaşarken, olay yerine toplanarak gelişmeleri endişeyle beklediler. Polis ekipleri, patlamanın ardındaki nedeni araştırırken, bölgedeki güvenlik önlemlerini de artırdılar. Patlamanın çevrede büyük bir paniğe neden olduğu ve hasarın oldukça büyük olduğu belirtildi.

Olay sonrasında yetkililer, meydana gelen patlamanın detaylarını araştırmaya devam ederken, iş yeri sahibi Aziz Eriz’in durumunun ise stabil olduğunu belirttiler. Bu tür acil durumlarla başa çıkabilmek adına vatandaşlara gerekli önlemleri almaları çağrısında bulunuldu. Patlamanın sebebi net olarak belirlenene kadar soruşturmanın devam edeceği açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Poğaça ve Simit İmalathanesinde Patlama: İş Yeri Sahibi Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin