1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın 2024 Faaliyet Programı ve Kadrosu Belli Oldu!

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın 2024 Faaliyet Programı ve Kadrosu Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın 2024 faaliyet programı ve kadrosu duyuruldu. Takım, 28 Nisan’da Ankara’da kampa girecek. Ardından 10-14 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın Cavalese kentine giderek İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak bir turnuvaya katılacak. Takım daha sonra 18 Mayıs’ta Milletler Ligi 1. ayağı için Antalya’ya gidecek ve burada Kanada, Hollanda, Fransa ve ABD ile karşılaşacak. Takım, 1 Haziran’da Japonya’nın Fukuoka şehrine gidecek ve VNL 2. ayağında Slovenya, Polonya, İran ve Almanya ile karşılaşacak.

Milletler Ligi’nin son ayağı müsabakaları için 15 Haziran’da Slovenya’nın Ljubljana şehrine gidecek olan takım, Burada Bulgaristan, Arjantin, Sırbistan ve İtalya ile karşılaşarak grup etabını tamamlayacak. Milletler Ligi Finalleri ise 27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Lodz şehrinde gerçekleşecek. Bu müsabakalar sonucunda en yüksek FIVB sıralama puanına sahip olan 4 ülke, 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı kazanacak. Ayrıca, takım 24-25 Ağustos’ta Danimarka’ya deplasmana giderek 2026 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için müsabakalar oynayacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımı kadrosunda Arslan Ekşi, Murat Yenipazar, Efe Mandıracı, Mirza Lagumdzija gibi oyuncular yer alacak. Teknik ve idari kadroda ise Semih Oktay, Orkun Özel, Cedric Enard gibi isimler bulunmaktadır. Teknik ekip içerisinde yardımcı antrenörler, kondisyonerler, istatistik antrenörleri ve fizyoterapistler de yer almaktadır.

İHA’nın haberine göre, takımın 2024 yılındaki faaliyet programı oldukça yoğun ve uluslararası müsabakalarla dolu olacak. Bu etkinliklerde başarılı olan takımlar, 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı kazanacak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler. Bu önemli etkinliklerde yer alacak olan takımın oyuncu kadrosu ve teknik ekipte yer alan isimler, başarı için ellerinden geleni yapacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın 2024 Faaliyet Programı ve Kadrosu Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin