1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Futbol Takımı Galler’e Karşı! İşte Maçın Detayları

A Milli Futbol Takımı Galler’e Karşı! İşte Maçın Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Galler ile karşı karşıya gelecek. Maç, Cardiff Şehir Stadı’nda oynanacak ve Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak. Norveç Futbol Federasyonu’ndan Rohit Saggi maçın hakemi olacak. Taraflar arasında yaşanacak mücadele, heyecan dolu anlara sahne olacak.

Milli Takım’ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun durumu belirsiz. Son antrenmanda takımdan ayrı koşu çalışması yapan Hakan’ın Galler maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Ayrıca, kamp sırasında sol kasığında zorlanma yaşayan Semih Kılıçsoy, aday kadrodan çıkarıldı. Genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu ise Ümit Milli Takım’ın maçlarında forma giyecek.

A Milli Takım’ın Galler maçı kadrosunda ise Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır gibi kaleciler bulunuyor. Savunmada Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydın gibi isimler yer alırken, orta sahada Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Yusuf Özdemir bulunuyor. Forvette ise Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu gibi isimler görev alacak.

Galler’in muhtemel 11’inde Ward, Mepham, Rodon, Davies, Roberts, James, Ampadu, Williams, Ramsey, Johnson, Moore yer alacak. Türkiye’nin muhtemel 11’inde ise Uğurcan, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz forma giyecek.

Galler ile Türkiye arasında oynanacak mücadele, heyecan dolu anlara sahne olacak. Maç, TV 8 ve EXXEN platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Galler maçı, A Milli Futbol Takımı için UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk sınav olacak ve takımın performansı büyük bir merakla bekleniyor. Tüm futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı izlemek için gün saymaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Futbol Takımı Galler’e Karşı! İşte Maçın Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin