1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan UEFA Uluslar Ligi Açıklaması: “Değerimizi Kanıtlamamız Gereken Yeni Bir Maceraya Başlıyoruz”

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan UEFA Uluslar Ligi Açıklaması: “Değerimizi Kanıtlamamız Gereken Yeni Bir Maceraya Başlıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi’nde oynanacak yarın oynanacak Galler maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ilk maçında A Milli Futbol takımı, yarın TSİ 21.45’te Galler ile Cardiff Stadyumu’nda karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan takımda teknik direktör Montella ve futbolculardan Çağlar Söyüncü, müsabakanın oynanacağı stadyumda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Montella yaptığı açıklamada, “Yarına konsantreyiz. Değerimizi kanıtlamamız gereken yeni bir maceraya başlıyoruz. Uluslar Ligi’nin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Montella, EURO 2024’teki başarılarının geçmişte kaldığını ve yeni hedeflerle yola çıktıklarını belirtti. Geçmiş maçlarda yapılan hatalara vurgu yaparak, takımın geleceğe odaklandığını söyleyen Montella, FIFA klasmanında yaptıkları yükselişin ardından yarınki maça konsantre olmak istediklerini belirtti. Türk futbolunun gelişmesi için Türkiye Ligi’nde oyunun ve temponun hızlanması gerektiğine dikkat çeken Montella, Avrupa kupalarında yer alan Türk kulüplerinin başarısının önemine vurgu yaptı. Takımının ve Türk futbolunun rekabet gücünü artırmak için yapılan transferlerin faydalı olacağını dile getirdi.

Montella ayrıca Arda Güler’in sağlık durumunun iyi olduğunu, Hakan Çalhanoğlu’nun ise durumuna göre değerlendirme yapacaklarını açıkladı. Galler Milli Takımı’nın teknik direktörü Craig Bellamy’i tanıdığını ve futbolculuk kariyerinden hatırladığını belirten Montella, yarın oynanacak maçın önemine vurgu yaptı. Maç öncesi yapılan basın toplantısında takımın durumu, yapılan transferler, hedefler ve futbolun genel durumu hakkında yapılan değerlendirmeler dikkat çekiciydi. Son olarak Montella, FIFA klasmanında yaptıkları yükselişi devam ettirmek istediklerini ve maça konsantre olduklarını ifade etti. Maçın sonucu ve takımın performansı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan UEFA Uluslar Ligi Açıklaması: “Değerimizi Kanıtlamamız Gereken Yeni Bir Maceraya Başlıyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin