1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar Uluslararası Ödül İçin Aday!

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar Uluslararası Ödül İçin Aday!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe’nin kaptanı Eda Erdem Dündar, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Uluslararası Cesur Kadınlar ödülüne aday gösterildi. Resepsiyonun ev sahipliğini yapan ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh’in yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, büyükelçi Jeffrey L. Flake ve diğer konuklar da törene katıldı.

Eda Erdem Dündar’a ödül adaylığı sebebiyle plaket takdim edildi ve büyükelçi Flake, kadınların güçlendirilmesi konusunda yaptığı çalışmaları övdü. Flake, Eda Erdem Dündar’ın dünya çapında tanınan bir voleybolcu olmasının yanı sıra genç kadınlara örnek olmasıyla da önemli bir figür olduğunu belirtti.

Eda Erdem Dündar, adaylık haberini aldığı için gururlu olduğunu ifade ederken, bu ödülle birlikte omuzlarına büyük bir sorumluluk aldığını belirtti. Genç jenerasyona örnek olmak istediğini söyleyen Eda Erdem Dündar, takım arkadaşlarına da aday gösterilmesindeki katkıları için teşekkür etti.

Hayallerinin ötesinde bir kariyer yaşadığını dile getiren Eda Erdem Dündar, bugünkü başarısının geçmişte hayal edemeyeceği bir noktaya ulaşmasıyla gerçekleştiğini belirtti. Kendisine heykelinin dikilmesinin inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyen voleybolcu, kariyerinin bu şekilde ilerlemesine hala şaşırdığını ifade etti. Kendisini şanslı hissettiğini ve hayatında yaşadığı bu başarılardan dolayı kulübüne ve taraftarlarına teşekkür etti. Sonuç olarak, Eda Erdem Dündar, hayallerinin ötesinde bir kariyer ve hayat yaşadığını söyleyerek duygularını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar Uluslararası Ödül İçin Aday!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin