1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım İzlanda’yı Kerem’in Golüyle Yendi! – Canlı Skor için Tıklayın!

A Milli Takım İzlanda’yı Kerem’in Golüyle Yendi! – Canlı Skor için Tıklayın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vincenzo Montella’nın yönettiği A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında İzlanda’yı konuk etmekte. Maç, Gürsel Aksel Stadı’nda, İzmir’de oynanmaktadır ve TV8’den canlı olarak yayınlanmaktadır. Hakemlik görevini Arnavutluk’tan Enea Jorgji yaparken yardımcılıkları Denis Rexha ve Ridiger Çokaj üstlenmektedir. Maçın dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti’dir.

Maça Türkiye, Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Umut Nayir ilk 11’i ile çıkmaktadır. İzlanda ise Valdimarsson, Sampsted, Hermannsson, Gretarsson, Tomasson, Anderson, Gudmundsson, Thordarson, Thosteinsson, Sigurdsson, Oskarsson kadrosuyla sahadadır.

Oyunun ilk dakikalarında Türkiye, hızlı başlamış ve 2. dakikada Kerem’in golüyle öne geçmiştir. İrfan’ın asistinde golü atan Kerem, takımını 1-0 öne geçirmiştir. İzlanda ise hızlı karşılık vermeye çalışmış ancak Türkiye savunması karşılamıştır. Maç boyunca Türkiye, hücumda etkili olmaya çalışmıştır. Arda, İrfan ve Kerem’in paslaşmalarıyla ön alanda baskı kurmaya çalışan takım, skoru korumak adına da savunmada sıkı çalışmıştır.

Maç boyunca Türkiye’nin hücumdaki etkili oyununa rağmen, İzlanda da ataklar geliştirmiştir. Ancak her iki takımın da kalecileri ve savunmaları oyunun kontrolünü ellerinde tutmayı başarmıştır. Türkiye, orta sahada Hakan Çalhanoğlu’nun organize ettiği ataklarla etkili olurken, savunmadaki sert müdahalelerle de rakibine fazla gol şansı tanımamıştır.

İlk yarı sonunda Türkiye, 1-0 önde iken ikinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutmuştur. Her iki takım da ikinci yarıda skoru değiştirmek adına hücumda etkili olmaya çalışmış ancak sonuç değişmemiştir. Maçın son düdüğüyle birlikte Türkiye, sahadan 1-0 galip ayrılmış ve UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçını kazanmıştır.

Sonuç olarak, Vincenzo Montella’nın yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, İzlanda karşısında gösterdiği performansla galibiyete ulaşmış ve grup liderliğini sürdürmüştür. Türkiye’nin hücumdaki etkili oyunu ve savunmada gösterdiği sert müdahaleler, galibiyeti getiren unsurlar olmuştur. Takımın başarılı performansı, taraftarları sevindirmiş ve umutlandırmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Takım İzlanda’yı Kerem’in Golüyle Yendi! – Canlı Skor için Tıklayın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin