1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım Teknik Direktörü Montella: Türkiye’nin EURO 2024 Performansı Övgüleriyle Taçlandı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella: Türkiye’nin EURO 2024 Performansı Övgüleriyle Taçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım’ın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Berlin’de gerçekleştirilen 14. UEFA Milli Takım Teknik Direktörleri Konferansı’nda Türkiye’nin EURO 2024 performansı hakkında gurur doluydu. Montella, turnuvanın teknik gözlemcileri ve diğer teknik direktörlerle bir araya gelerek değerlendirme yaptı. Montella, Türkiye’nin futbolunu takdir ettiğini belirterek övgülerde bulundu. Konferans, UEFA Genel Sekreter Vekili Giorgio Marchetti ve Almanya Futbol Federasyonu’nun Sportif Direktörü Rudi Völler’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Berlin’de bulunan bir otelde düzenlenen etkinlik, EURO 2024 genel değerlendirilmesiyle teknik ve taktik analizini içeriyordu. Bu oturuma EURO 2024 Teknik Gözlemcileri Rafael Benitez, David Moyes, Pat Bonner ve Michael O’Neill katıldı. Daha sonra UEFA Teknik Eğitim ve Gelişim Direktörü Olivier Doglia ile UEFA Teknik Gözlemcisi Ioan Lupescu’nun moderatörlüğünde teknik direktörlerin fikir alışverişinde bulunduğu bir forum düzenlendi. Montella, uluslararası futbol camiasındaki meslektaşlarıyla bir araya gelmenin önemini vurguladı ve turnuvayı detaylı bir şekilde tartıştıklarını belirtti.

Montella, Türkiye’nin EURO 2024 organizasyonunda gösterdiği performansın övgüye değer olduğunu düşündüğünü söyledi. Türkiye’nin futbolunu takdir ettiğini ve gurur duyduğunu ifade etti. Konferansta yapılan analizler ve fikir alışverişlerinin çok değerli olduğunu belirten Montella, turnuvayı derinlemesine incelediklerini ve oyun hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını aktardı. Bu tür platformlarda bulunmanın kendisi için önemli olduğunu belirten Montella, EURO 2024’ün teknik direktörleriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmanın faydalı olduğunu dile getirdi.

İHA’nın aktardığı habere göre, UEFA’nın düzenlediği konferansın ardından Montella, Türkiye’nin futbolunu takdir ettiğini vurgulayarak övgülerde bulundu. Konferans, teknik direktörlerin fikir alışverişinde bulunduğu bir forumun ardından sona erdi. UEFA Genel Sekreter Vekili Giorgio Marchetti’nin konuşmasıyla başlayan etkinlik, Almanya Futbol Federasyonu’nun Sportif Direktörü Rudi Völler’in açılış konuşmasıyla devam etti. Montella, EURO 2024’ün teknik gözlemcileri ve diğer teknik direktörlerle bir araya gelerek turnuvayı değerlendirdiğini ve Türkiye’nin performansını övdüğünü dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Takım Teknik Direktörü Montella: Türkiye’nin EURO 2024 Performansı Övgüleriyle Taçlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin