1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu’na sert tepki: “Anayasa’nın Değiştirilemez Maddeleri Hatırlatıldı”

ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu’na sert tepki: “Anayasa’nın Değiştirilemez Maddeleri Hatırlatıldı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı, İstanbul Barosu’nun yeni başkanı İbrahim Kaboğlu’nun Anayasa’nın ilk 4 maddesine yönelik sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Baro başkanının Anayasa’yla ilgili ifadeleri Meclis Başkanı tarafından eleştirildi: “Biz kendimizden de yapmak istediklerimizden de eminiz.”

Avukat olan Mansur Yavaş, AYM’nin verdiği emsal kararları hatırlatarak anayasanın 4. maddesinin değiştirilemez olduğunu belirtti. Yavaş’ın paylaşımı şu şekildeydi: “AY m.4 çok net hocam. AYM iki defa bu konuda karar verdi ve 4. madde ilk 3 maddeyi koruduğu için kendisi de değiştirilemez dedi. Size göre olumlu olması durumu değiştirmiyor.”

Ayrıca, Erdal Beşikçioğlu’nun yeni projesi hakkında bilgi verildi. Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekeceğini söyleyen Beşikçioğlu, ilçe tanıtımı için bu projenin en iyi seçenek olduğunu belirtti.

Aşağıdaki video da izleyebilirsiniz:

[Video linki]

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu’na sert tepki: “Anayasa’nın Değiştirilemez Maddeleri Hatırlatıldı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin