1. Haberler
  2. Spor
  3. Abdullah Avcı Yönetimindeki Trabzonspor Yeni Sezon İçin İlk İdmanını Gerçekleştirdi

Abdullah Avcı Yönetimindeki Trabzonspor Yeni Sezon İçin İlk İdmanını Gerçekleştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın liderliğinde kulüp tesislerinde gerçekleşen ilk antrenmanıyla başladı. Antrenman, koşu, dinamik ısınma ve core çalışması ile başladı. Pas çalışması ve 5’e 2 oyunuyla devam eden antrenman geniş alanda oyun ile sona erdi. Milli takımlarda görev alan oyuncular antrenmanda yer almadı. Hazırlıkların yarın çift antrenmanla devam edeceği belirtildi.

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk bölümünde koşu, dinamik ısınma ve core çalışması yapıldı. Pas çalışması ve 5’e 2 oyunuyla devam eden antrenman, geniş alanda oyunla sona erdi. Antrenmanda milli takımlarda görev alan oyuncular yer almadı. Yeni sezon hazırlıklarının yarın çift antrenmanla sürdürüleceği belirtildi. Abdullah Avcı’nın liderliğinde yapılan antrenman, kulüp tesislerinde gerçekleşti.

Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıkları, teknik direktör Abdullah Avcı’nın liderliğinde kulüp tesislerinde başladı. İlk antrenman koşu, dinamik ısınma ve core çalışması ile başladı. Antrenman pas çalışması ve 5’e 2 oyunuyla devam etti ve geniş alanda oyun ile sona erdi. Milli takımlarda görev alan oyuncuların antrenmanda yer almadığı belirtildi. Yeni sezon hazırlıklarının, yarın yapılacak çift antrenmanla sürdürüleceği duyuruldu. Abdullah Avcı’nın yönetiminde gerçekleşen antrenman, kulüp tesislerinde yapıldı.

Yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetiminde ilk antrenmanını kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk aşamasında koşu, dinamik ısınma ve core çalışması yapıldı. Pas çalışması ve 5’e 2 oyunuyla devam eden antrenman geniş alanda oyunla son buldu. Antrenmanda milli takımlarda görev alan oyuncular yer almadı. Yarın çift antrenmanla devam edecek olan hazırlıkların İHA tarafından haber kaynağı olarak belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Abdullah Avcı Yönetimindeki Trabzonspor Yeni Sezon İçin İlk İdmanını Gerçekleştirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin