1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Abdullah Gül’ün Genel Başkanlığa Getirileceği İddiaları Yalanlandı!

Abdullah Gül’ün Genel Başkanlığa Getirileceği İddiaları Yalanlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin birleşeceği ve yeni oluşumun genel başkanlığına eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün getirileceği iddiaları gündeme geldi. Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Ankara’da siyasi parti temsilcileri arasındaki bayramlaşmalar devam ederken Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi heyetlerini ağırladı.

Yeniden Refah Partisi’nden gelen heyetler arasında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın ve Genel Başkan Yardımcısı Burçak Başbuğ Erkan gibi isimler yer aldı. Ziyaret sırasında, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin birleşeceğine dair spekülasyonlar konuşuldu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Saadet Partisi’nin kapısı herkese açık. Ancak, şu anda böyle bir birleşme planı yok. Bizim kongremiz haziran sonunda yapılacak. Bu iddialar gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın ise Abdullah Gül ile yakın ilişkisi olmasına rağmen, böyle bir birleşme planının söz konusu olmadığını belirtti. “Bu iddia bizim için uzak bir ihtimal. Saadet Partisi’deki gelişmelere göre durumu tekrar değerlendireceğiz” diye konuştu.

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal ise Abdullah Gül’ün bu tarz bir hamle yapmayacağını ifade ederek, “Ben bunun gerçekleşme olasılığını düşük görüyorum. Abdullah Bey, hesaplı bir siyasetçidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Abdullah Gül’ün Genel Başkanlığa Getirileceği İddiaları Yalanlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin