1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Abdullah Günce sulama kanalında boğulma tehlikesi geçirdi

Abdullah Günce sulama kanalında boğulma tehlikesi geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çamlıtepe Mahallesi’nde, 21 Temmuz tarihinde arkadaşlarıyla serinlemek için sulama kanalına giren bir genç, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından sudan çıkarılarak hastaneye kaldırılan genç, tedavi altına alındı. Olay anları güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Genç, yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteyken, hastane önünde oğlundan iyi haberler bekleyen baba, yaşananları anlattı. Babanın ifadelerine göre, genç arkadaşlarıyla birlikte girmiş olduğu kanalda akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi yaşamıştı. Baba, sürekli uyarılmasına rağmen kanala giren oğlunun bu sefer ayağının kayması sonucu akıntıya kapıldığını belirtti. Olay sonrası yetkililer tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırılan genç, yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi.

Baba, kanal çevresinde daha fazla önlemin alınmasını talep ederek, aileleri duyarlı olmaya çağırdı. Yetkililere seslenen baba, çocuklara daha iyi göz kulak olunmasını ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi. Oğlunun durumunun hala kritik olduğunu ifade eden baba, gerekirse kamera sistemleri ve devriye gezen ekiplerin olması gerektiğini belirtti. Aynı zamanda, çocukların güvenliğini sağlamak için iyi yüzme bilgisine sahip kişilerin de devriyelerde bulunması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Abdullah Günce sulama kanalında boğulma tehlikesi geçirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin