1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Acı olay: Servis midibüsü çarptı, torun öldü

Acı olay: Servis midibüsü çarptı, torun öldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi TOKİ Konutları 5’inci etapta meydana gelen kazada, Çaban Mercan (65) idaresindeki 68 S 07 65 plakalı servis midibüsü, Selver Karataş ve torunu Damla Yağmur’a çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontroller sonucunda Damla Yağmur’un hayatını kaybettiği belirlendi, ağır yaralı Selver Karataş ise hastanede kurtarılamadı.

Kazayı duyan Abdullah Karataş, eşinin ve torununun ölüm haberiyle şoka girerek baygınlık geçirdi. Polislere, “Torunumun babası kısa bir süre önce vefat etti, şimdi ne yapacağım ben?” diyerek ağladı.

Kazayı duyan Gülizar Yağmur da hastaneye giderek üzücü haberi aldı. Eşi Hüseyin Yağmur’un bir yıl önce beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Gülizar Yağmur’un eşinin ölümünden sonra ailesiyle birlikte yaşayan 2 kızı olduğu belirtildi.

Otopsi işlemlerinin ardından Damla Yağmur’un cenazesi sabah erken saatlerde Çekiçler köyüne götürüldü. Bugün Damla Yağmur’un doğum günü olduğu ortaya çıkarken, Selver Karataş’ın cenazesinin bugün defnedileceği ve gözaltına alınan midibüs şoförünün işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Acı olay: Servis midibüsü çarptı, torun öldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin