1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Adalet Bakanı, HSK müfettişine bıçaklı saldırı: İşte detaylar

Adalet Bakanı, HSK müfettişine bıçaklı saldırı: İşte detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Tunç, bıçaklı saldırıda yaralanan HSK müfettişini hastanede ziyaret etti. Saldırıya uğrayan müfettişin hayati tehlikeyi atlattığını ifade eden Tunç, “Yoğun bakımda kendisi. Konuşuyor, bilinci de iyi, ailesi de yanında. Sağlık durumu iyiye gidiyor” dedi.

Asuman Aranca’nın haberine göre, Yemekhane çalışanı HSK müfettişini bıçakladı; “Ekmeğime mani oldun”.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bıçaklı saldırıda yaralanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Aslan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bakan Tunç, tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesinde Aslan’ın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldı. Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamada bulunan Tunç, Aslan’ın, öğle saatlerinde HSK’de hizmetli olarak çalışan bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradığını belirtti. Tunç, “Saldırıda ensesinden yaralandı. İyi, hayati tehlikeyi atlatmış, yoğun bakımda kendisi. Konuşuyor, bilinci de iyi, ailesi de yanında. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Doktorlarımız da tedavisi için çalışıyorlar” dedi. Yılmaz Tunç, Aslan’ın tedavisine yoğun bakım servisinde devam edileceğini bildirdi.

Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğünü, saldırganın gözaltında olduğunu belirten Tunç, soruşturmayı ve Aslan’ın tedavisini takip edeceklerini dile getirdi.

Ahmet Ümit, “Artık ciğerim yanıyor, ‘Yırtıcı Kuşlar Zamanı’nı yazmak zorundaydım!” şeklinde açıklamalarda bulundu. [https://www.youtube.com/watch?v=1D4jeaYigQE]

Bu bağlantıda Ahmet Ümit’in açıklamalarını ve konuyla ilgili detayları bulabilirsiniz. Ayrıca videonun görüntülenme linki de paylaşıldı: [https://www.youtube.com/watch?v=1D4jeaYigQE]

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adalet Bakanı, HSK müfettişine bıçaklı saldırı: İşte detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin