1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adalet Bakanı: Narin Güran Davası Detayları!

Adalet Bakanı: Narin Güran Davası Detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Tunç, TBMM Tören Salonu’nda düzenlenen 28’inci Dönem 3’üncü Yasama Yılı açılışı resepsiyonuna katıldı. Basın mensuplarının Narin Güran cinayeti ile ilgili sorularını yanıtlayan Tunç, 21 Ağustos’ta kaybolan Narin kızının cansız bedenine ulaşılmasının ardından devam eden soruşturmanın etkin bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Adalet Bakanı Tunç, adli tıp raporları ve DNA bulgularıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve soruşturmanın gizliliğine dikkat çekti. Bulunan bulguların dosyada olduğunu ve tüm delillerin adli merciler tarafından değerlendirileceğini belirtti. Henüz 12 kişinin cezaevinde tutuklu olduğunu ve 28 şüpheli hakkında soruşturmanın devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bakan Tunç, yayın yasağı konusuna da değindi ve soruşturmanın doğru yönde ilerlemesi için bu yasağın kaldırılmaması gerektiğini vurguladı. Milletin endişe etmemesi gerektiğini ve halkın güvenliği için en ağır cezanın verileceğini söyledi. Soruşturmanın her aşamasının titizlikle yürütüldüğünü ve sonucunda bir iddianame hazırlanacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adalet Bakanı: Narin Güran Davası Detayları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin