1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Adalet Bakanı Tunç: “2028’de Yeniden AK Parti Gelecek, Erzurum’un Gücüne İnanıyorum”

Adalet Bakanı Tunç: “2028’de Yeniden AK Parti Gelecek, Erzurum’un Gücüne İnanıyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzurum’da kadın ve gençlerle buluştu. Burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde zor günleri beraber atlatacaklarını ve 2028’de yeniden AK Parti’nin iktidara geleceğini belirtti. Gençlere teşekkür eden Tunç, kadınların güçlenmesi ve aile yapısının korunması gerektiğini vurguladı.

Bakan Tunç, Türkiye’nin ateş çemberi içinde olsa da ülkenin değerlerine sahip çıktığını söyledi. Azerbaycan’a destek vererek 30 yıllık Ermeni işgalini sonlandırmalarında büyük rol oynadıklarını belirten Tunç, pandemi süreci ve deprem felaketi gibi zorlu olaylarla mücadele ettiklerini ifade etti. Ekonomik zorluklara rağmen hükümetin harekete geçtiğini ve toparlanma sürecinin başladığını belirtti. Enflasyonu düşürüp alım gücünü artırarak ekonominin güçlenmesi için çalışacaklarını söyledi. Erzurum’un da bu süreçten en iyi şekilde faydalanacağını belirtti.

Bakan Tunç, yaklaşan seçimsiz dönemi, teşkilatlar, kabineler, belediye başkanları ve milletvekilleriyle birlikte hareket ederek fırsata çevireceklerini ve halkın yüksek oranda AK Parti ve Cumhur İttifakı’na destek vereceğine inandığını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki birlik ve beraberlikle, Erzurum ve Türkiye’nin her yerinde yeniden başarı elde edeceklerini vurgulayarak kimseye şüphe bırakmayacaklarını belirtti.

Bakan Tunç’un konuşmasında vurguladığı gibi, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde hareket etmek önemli. Gençlerin ve kadınların güçlenmesi, aile yapısının korunması ve ekonominin toparlanması için çalışmalar yürütülüyor. Erzurum’un da özel bir öneme sahip olduğu ve bu süreçten en iyi şekilde faydalanacağı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki hükümetin, halkın beklentilerine cevap vermek için kararlı bir şekilde çalıştığı vurgulanıyor. Gelecek seçim sürecinde de hükümetin ve teşkilatların birlik içinde hareket ederek büyük destek alacakları öngörülüyor. Bu süreçte geleceğe umutla bakılarak, Türkiye’nin daha da güçleneceği ve başarılı bir şekilde yoluna devam edeceği ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adalet Bakanı Tunç: “2028’de Yeniden AK Parti Gelecek, Erzurum’un Gücüne İnanıyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin