1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana, Manisa, ve Balıkesir’de Son Depremler! Güncel Liste Burada!

Adana, Manisa, ve Balıkesir’de Son Depremler! Güncel Liste Burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel son depremler listesi incelendiğinde, çeşitli illerde meydana gelen depremler dikkat çekmektedir. Adana, Manisa, Balıkesir gibi önemli iller, son depremler listesinde yer almaktadır. Anlık olarak güncellenen liste, Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaktadır. 18 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen en son depremlere ilişkin detaylar listelenmiştir.

18 Ağustos 2024 tarihli son depremler listesine bakıldığında, çeşitli bölgelerde depremler meydana geldiği görülmektedir. Örneğin, Malatya’nın Kahyali-Akcadag ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Aynı gün içinde, Malatya’nın Ortakoy-Akcadag ilçesinde 6.1 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedilmiştir. Marmara Denizi’nde yer alan Gemlik Körfezi’nde de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Diğer taraftan, Denizli’nin Ahmetli-Sarayköy ilçesinde 7.8 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Ankara’nın Beyşehir ilçesi sınırlarında Nuhhoca-BeypaZarı bölgesinde 9.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmiştir. Adana’nın Kozan ilçesinde Kabaktepe köyünde 1.1 ve 6.6 büyüklüğünde depremler yaşanmıştır.

Manisa’nın Demirtaş ilçesinde 8.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde Alacam köyünde 5.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedilmiştir. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Seyrantepe köyünde 1.9 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Hatay’ın Senkoy köyünde ise 7.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, son depremler listesini düzenli olarak güncellemektedir. Bu listeler, vatandaşların güncel deprem bilgisine erişimini kolaylaştırmakta ve gerekli önlemlerin alınmasına olanak tanımaktadır. Son depremler listesine ve detaylı bilgilere erişmek için ilgili kurumların resmi internet sitelerine başvurabilirsiniz. Son depremler hakkında detaylı bilgi almak ve güvenliğiniz için gerekli adımları atmak önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana, Manisa, ve Balıkesir’de Son Depremler! Güncel Liste Burada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin