1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da Acımasız Cinayet: Eski Kayınpederini Vurup Üzerine Bastı!

Adana’da Acımasız Cinayet: Eski Kayınpederini Vurup Üzerine Bastı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da yaşayan Ahmet Susam, 3 yıl önce Z.B. (30) ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Eski eşi Z.B.’nin başka bir erkekle evleneceğini sosyal medyada gören Susam, dün sabah saatlerinde eski kayınpederi Muhittin Bulut’un evine gitti. Burada çıkan tartışma sırasında Susam, ruhsatsız tabancayla Bulut’a 6 el ateş etti. Olay sonucu Bulut kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Bulut, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cenaze otopsi için morga kaldırıldı. Polis ekipleri, cinayette kullanılan tabancayla birlikte Ahmet Susam’ı gözaltına aldı. Olay anı ise bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilerek kayda alınmıştı.

Emniyette ifade veren Susam, eski kayınpederini vurduktan sonra üzerine bastığını veya tekmelediğini hatırlamadığını belirtti. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Susam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi’nde gerçekleşen cinayet, çevrede büyük şok ve üzüntü yaratırken, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Ahmet Susam’ın eski eşi Z.B. ve ikiz çocukları ise yaşanan bu acı olayla derin bir üzüntü içerisinde oldukları belirtildi.

Cinayetin detaylarına ilişkin polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler devam ederken, olayın nedenleri ve ardındaki gerçekler henüz netlik kazanmamıştır. Susam’ın tutuklanmasıyla birlikte adli süreç ilerleyecek ve mahkeme süreci sonucunda verilecek kararla birlikte olayın nedenleri daha detaylı bir şekilde aydınlatılmaya çalışılacaktır. Cinayetin sosyal medyada başka bir erkekle evlenecek olma haberinin tetiklediği şiddetin boyutu, toplumda aile içi şiddetin vahametini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Acımasız Cinayet: Eski Kayınpederini Vurup Üzerine Bastı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin