1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da korkunç kaza sonrası ortaya çıkan şok görüntüler!

Adana’da korkunç kaza sonrası ortaya çıkan şok görüntüler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da yaşanan kaza sonucunda Fadime Günindi (67), özel halk otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza anına ait araç içi kamera görüntüleri incelendiğinde, şoför O.Ö.’nün kontrolünde olan otobüsün çarptığı kişiyi görmemesi ve sonrasında durup pişmanlık duyması ortaya çıktı. Şoför O.Ö. ifadesinde, ses duyduktan sonra durduğunu ve kazaya karışan kişiyi asla görmediğini belirtti. Ancak olay yerine gelen polis ekipleri, Günindi’nin hayatını kaybettiğini tespit etti ve şoförü gözaltına aldı.

Kaza, Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Fadime Günindi, evine dönerken sokakta yürürken şoför O.Ö.’nün kullandığı özel halk otobüsünün çarpması sonucu altında kaldı ve birkaç metre sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi ve Günindi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Günindi’nin yakınları da olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı. Olay sonrasında şoför O.Ö. gözaltına alındı ve ifadesi alındı.

Fadime Günindi’nin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazaya ait araç içi kamera görüntüleri incelendiğinde, Günindi’nin yolun karşısına geçmeye çalışırken şoförün başka yöne baktığı anlar kaydedilmişti. Şoför O.Ö., ses duyması üzerine durduğunu ve kazaya karışan kişiyi görmediğini ifade etti. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şoför, pişmanlık duyduğunu belirtirken kazanın detayları olayın ardından aydınlatılmaya çalışıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da korkunç kaza sonrası ortaya çıkan şok görüntüler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin