1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. ADANA’da Peş Peşe Depremler! Büyük Panik!

ADANA’da Peş Peşe Depremler! Büyük Panik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Kozan ilçesinde Richter ölçeğine göre, 1’er dakika arayla, 4.6, 4.5 ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre saat 05.32’de 4.6, 05.33’de 4.5 ve 05.34’de 4.0 büyüklüğünde; 7.0 kilometre derinlikte art arda 3 deprem meydana geldi. Kozan ve merkez Seyhan ilçelerinde de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, AFAD ekipleri saha tarama çalışmaları başlattı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Adana’daki peş peşe depremlerin ardından açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya “An itibari ile olumsuz bir durum yok” dedi.

Adana Kozan merkezli 4️⃣.6️⃣ (saat: 05.32), 4️⃣.5️⃣ (saat: 05.33) ve 4️⃣.0️⃣ (saat: 05.34) büyüklüğünde arka arkaya 3 deprem meydana gelmiştir. Civar illerden de hissedilen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. AFAD depremi sosyal medyadan böyle duyurdu:

Adana’da 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından 4.5, 4.0 ve 3.7 büyüklüğünde artçı depremler oldu. Peş peşe olan depremler kentte büyük paniğe neden oldu.

Peş peşe depremler sonrası AFAD’dan yapılan açıklamada, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır denildi. Adana ilimizin Kozan ilçesinde saat 05.32’de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Depreme uykuda yakalanan vatandaşlar kendilerini sokağa atıp korktuklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ADANA’da Peş Peşe Depremler! Büyük Panik!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin