1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da şoke eden cinsel taciz olayı! İç çamaşırları dışarı çıkmış halde bulundu!

Adana’da şoke eden cinsel taciz olayı! İç çamaşırları dışarı çıkmış halde bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Selahattin Eyyübi Mahallesi’nde 30 Nisan akşamı gerçekleşen olayda, market görevlisi Serkan K. (44) ile ev kadını Sultan K.’nin (40) iki çocuğundan küçüğü olan A.K.’ye cinsel tacizde bulunulduğu iddiası ortaya atıldı. Küçük çocuk, annesi tarafından boş arazide iç çamaşırları dışarı çıkmış halde bulundu ve yabancı uyruklu H.F.’nin özel bölgelerine dokunduğunu söyledi. Bu durum üzerine Sultan K. ile komşusu arasında tartışma çıktı ve mahalleli de olaya tepki göstererek yabancı uyruklu ailenin evine girip, eşyalarını sokağa attı. Linç girişimi engellenerek polis ekipleri olay yerine çağrıldı.

Polis ekipleri, aileyi mahalleden uzaklaştırıp, güvenlik önlemi aldıktan sonra anne Sultan K. ve çocuğu A.K.’yi Çocuk İzlem Merkezi’ne götürdü. Küçük çocuk yaşadıklarını psikolog eşliğinde anlattı ve polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Sultan K., yaşananları şu sözlerle anlattı: “Çocuğum yan taraftaki boş arazide oyun oynarken kısa bir süre gözümden kayboldu. Onu aradığımda çamaşırları dışarı çıkmış halde buldum ve çocuğum bana kötü şeyler yapıldığını söyledi. Hemen komşuya gittim ve polisi arayarak durumu bildirdim. Mahallede büyük bir olay çıktı, yabancıları istemiyoruz.”

Sultan K., şikayetçi olduğunu belirterek, çocuğuna psikolojik destek sağlayacağını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. 3,5-4 yaşındaki çocuğunun karşı tarafın 11 yaşındaki çocuğu tarafından tacize uğradığını belirten Sultan K., yabancı uyruklu ailenin mahalleden sınır dışı edilmesini talep etti. Olayın ardından polis ekipleri, suçluların tespiti ve adaletin sağlanması için titizlikle çalışmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da şoke eden cinsel taciz olayı! İç çamaşırları dışarı çıkmış halde bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin