1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da yılbaşı gecesi silahlı saldırı: Cinayet şüphelisi yakalandı

Adana’da yılbaşı gecesi silahlı saldırı: Cinayet şüphelisi yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılbaşı gecesi Ceyhan ilçesinde yaşanan olayda park halindeki bir otomobilde Muhammed Öztek’in (28) yaşamını yitirdiği, babası Nihat Öztalum’un (51) ise yaralandığı silahlı saldırı, 31 Aralık 2023 tarihinde saat 23.30 sularında Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Muhammed Öztek ve babası Nihat Öztalum, evlerinin önünde araçlarında sohbet ederken kimliği belirsiz bir kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradılar. Olay sonucunda yaralanan baba ve oğul, çevredekiler tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak Maummed Öztek kurtarılamadı, Nihat Öztalum’un ise tedavisi devam ediyor. Polis ekipleri, saldırganın veya saldırganların tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili olarak alacak meselesi sebebiyle Muhammed Öztek’in akrabaları olan Ö.Ç., Süleyman S., Mithat S. ve Naim S. gözaltına alındılar. Şüpheliler adliyeye sevk edilerek ifadeleri alındı. Süleyman S., Mithat S. ve Naim S. tutuklanırken, Ö.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda silahı kullandığı belirlenen cinayet şüphelisi S.S., Adana merkezinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da yılbaşı gecesi silahlı saldırı: Cinayet şüphelisi yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin