1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Adana’nın Değerini Kaybetmek Üzerindeki Tehlike!

Adana’nın Değerini Kaybetmek Üzerindeki Tehlike!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da bulunan Şakirpaşa Havaalanı’nın kapatılma girişimi, Adana Şakirpaşa Havaalanı’nın durumunu konu alan ve 3 milyona yakın Adanalı ile çevre il ve ilçelerden bu havaalanını kullanan en az 6-7 milyon insanımızı yakından ilgilendiren bir konu haline geldi. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in açıklamalarından yola çıkarak yapılan eleştiriler geniş yankı uyandırdı.

Şakirpaşa Havaalanı’nın kapatılmasıyla Adanalılar başta olmak üzere tüm Çukurova halkının olumsuz etkileneceği belirtiliyor. Ayrıca yeni havaalanının yapılacağı Mersin ilinin dahi bundan olumsuz etkileneceği ifade ediliyor.

Bu konuda birçok kesimden destek aldığını belirten yazar, özellikle kamu yöneticileri, oda başkanları, gazeteciler gibi toplumun duyarlı kesimlerinden gelen desteklerle daha fazla bilgi ve açıklama elde ettiğini dile getiriyor.

Yazısında bölge halkına seslenen yazar, Şakirpaşa Havaalanı’na sahip çıkılması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca iktidar partisine ve Adanalı milletvekillerine de seslenerek, havaalanının kapatılması durumunda Adanalıların bunu unutmayacağını ve gereken cezayı vereceğini söylüyor.

Son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Adana’da Şakirpaşa Havaalanı’nın kapatılmayacağı yönünde söz verdiği hatırlatılarak, iktidarın bu konuya dikkat etmesi gerektiği ve gelecek seçimde Adanalıların tepkisinin daha büyük olabileceği uyarısında bulunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’nın Değerini Kaybetmek Üzerindeki Tehlike!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin