1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adıyaman Belediye Başkanı AFAD’ı Sert Sözlerle Eleştirdi: “Adıyaman’ı Görmezden Gelme!”

Adıyaman Belediye Başkanı AFAD’ı Sert Sözlerle Eleştirdi: “Adıyaman’ı Görmezden Gelme!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, AFAD’ın Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalarda Adıyaman’a yer vermemesini eleştirdi. Tutdere, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “6 Şubat’ta Adıyaman’ımızı görmezden gelerek geç listeye alan AFAD, bugün Malatya Kale’de meydana gelen depremde de yine aynı tavrı sergilemeye devam ediyor. Yorumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

Başkan Tutdere, Adıyaman’ın deprem riski altında olan bir il olduğunu belirterek AFAD’ın Adıyaman’ı listeye alması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, AFAD’ın Adıyaman’ı görmezden gelmesini kamuoyunun takdirine sundu.

AFAD’ın Malatya Kale’deki deprem ile ilgili Adıyaman’ı görmezden gelmesine tepki gösteren Tutdere, bu tutumun Adıyaman halkını endişelendirdiğini de ifade etti. Tutdere, AFAD’ın deprem bölgesindeki diğer illeri de önemsemesi gerektiğini söyledi.

Başkan Tutdere’nin açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok vatandaş Tutdere’nin eleştirilerine destek verirken, AFAD’ın Adıyaman’ı neden görmezden geldiği konusunda çeşitli yorumlar yapıldı. AFAD ise henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Adıyaman halkı, AFAD’a çağrıda bulunarak şehrin deprem riskine karşı tedbir alınması gerektiğini belirtti. Özellikle son zamanlarda sık sık meydana gelen depremler nedeniyle Adıyamanlılar daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladılar.

AFAD’ın Adıyaman’ı listeye almaması ve deprem riskine karşı yeterince önlem almaması üzerine Adıyamanlılar endişe içinde beklemeye devam ediyor. Güvenlik önlemlerinin artırılması ve AFAD’ın daha duyarlı bir tutum sergilemesi beklenirken, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin de tepkisiyle konu daha da önem kazandı.

Sonuç olarak, AFAD’ın deprem riski altındaki Adıyaman’ı listeye almaması ve yeterince ilgilenmemesi üzerine Adıyaman Belediye Başkanı ve halkı tepkilerini dile getirdi. AFAD’ın Adıyaman’ı da diğer deprem riski olan iller arasına alarak tedbirler alması beklenirken, konuyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adıyaman Belediye Başkanı AFAD’ı Sert Sözlerle Eleştirdi: “Adıyaman’ı Görmezden Gelme!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin