1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Adıyamanlılar İstanbul’da Buluştu: Muhabbet Akşamları Tebrik Yağmuruyla Başladı!

Adıyamanlılar İstanbul’da Buluştu: Muhabbet Akşamları Tebrik Yağmuruyla Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yaşayan Adıyamanlıların özlem giderebilmek ve bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulabilmesi amacıyla düzenlenen ‘Muhabbet Akşamları’ programı, Sultangazi’de gerçekleştirilen etkinlikle başladı. Programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyamanlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Hasan Göksu ve çok sayıda Adıyamanlı katıldı. Program, Sultanciftliği Hizmet Tesisi Şark Salonu’nda gerçekleşti ve etkinliği organize eden Fatih Belediyesi Başkan Danışmanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı, programların tanımak, tanışmak ve tanıştırmak anlayışı üzerine kurulu olduğunu belirtti.

Sultançiftliği Hizmet Tesisi Şark Salonu’nda gerçekleşen program, pandemi ve deprem sebebiyle uzun bir aradan sonra düzenlendi. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, 6 Şubat depremi sonrasında belediyenin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi. AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, deprem sürecindeki yardımlar ve Adıyaman’ın yeniden inşası için yapılan çalışmalar hakkında konuştu ve özellikle Adıyaman Meydan Projesi ile şehrin eskisinden daha güzel olacağını vurguladı. TBMM Adalet Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel ise deprem bölgesinin ve özelde Adıyaman’ın ayağa kaldırılması için yapılan hükümet destekli çalışmaları anlattı.

Programda, Beşiktaş Yahya Efendi Cami müezzini Mahmut Tekin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Hoca Mehmet Raif Ağa Cami İmam Hatibi Ömer Durgun’un deprem şehitleri için yaptığı dua yer aldı. Programa yaklaşık 100 kişi katıldı ve STK başkanları, iş insanları, doktorlar, avukatlar, yazarlar, gazeteciler gibi farklı meslek gruplarından kişiler bir araya geldi.

Bu tür organizasyonların, Adıyamanlılar arasındaki dayanışmayı güçlendirdiği ve birlikte geçirilen keyifli vakitlerin memleket hasretini bir nebze olsun giderdiği belirtiliyor. Sultangazi Belediyesi ve programı düzenleyenler, herkesi bir araya getirerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve Adıyamanlıların birlikte daha nice muhabbet akşamları geçireceğini ifade ettiler. Program, Adıyamanlılar arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendirirken, deprem gibi zorlu süreçlerde bir arada olmanın önemini de hatırlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adıyamanlılar İstanbul’da Buluştu: Muhabbet Akşamları Tebrik Yağmuruyla Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin