1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adliyede korkunç cinayet: Eşini bıçaklayan adam tutuklandı

Adliyede korkunç cinayet: Eşini bıçaklayan adam tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 2 Kasım 2023’te Seferihisar Adliyesi’nde gerçekleşti. Eşi Alaattin Keçkin ile sorun yaşayan 2 çocuk annesi Neşe Keçkin, boşanma davası açmak için adliyeye gitti. Keçkin, eşinin peşinden giderek barışmak istediğini söyledi ancak Neşe Keçkin bu teklifi reddetti. Öfkelenen Keçkin, adliye bahçesinde eşine bıçakla saldırdı. Bir polis memuru durumu fark ederek olaya müdahale etti. Çiftin yakınları da karışınca arbede çıktı. Keçkin, önce polis memurunu sonra eşini göğsünden bıçakladı ve eşinin kardeşini de yaraladı. Neşe Keçkin, ambulansla Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Yaralanan polis memuru ise tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Suç aleti ile yakalanan Alaattin Keçkin ise emniyete götürüldü ve ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alaattin Keçkin hakkında ‘eşi kasten öldürmek’, ‘görevi yaptırmamak için direnme’, ‘3 kişiye karşı öldürmeye teşebbüs’ suçlamalarıyla dava açıldı. İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu sanığın yargılaması başladı. Bugün görülen 3. duruşmaya tutuklu sanık, müşteki yakınları ve avukatlar katıldı.

Tutuklu sanık Keçkin savunmasında, eşinin evi terk etmesi üzerine başlayan geçimsizlikleri anlattı ve olayı anlatarak cinnet getirdiğini söyledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adliyede korkunç cinayet: Eşini bıçaklayan adam tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin