1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adrasan Koyunda Tur Teknesinde Korkutan Yangın!

Adrasan Koyunda Tur Teknesinde Korkutan Yangın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adrasan koyunda demirli olan Mehmet Akkaymak adlı turizmciye ait ‘Kaptan Adrasan’ adlı teknede, saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Tekne, yangın esnasında boş olduğundan kimse yara almadı. Ancak tekne kullanılamaz hale geldi. Yangın, hızla büyüdü ve çevredeki diğer tekneleri de tehdit etmeye başladı. Durumun hemen bildirilmesi üzerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, hızla yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Diğer teknelerin zarar görmemesi için büyük çaba sarf edildi. Yangın sonucunda tekne tamamen kullanılamaz hale gelirken, çevredeki diğer teknelerde de maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemediği için soruşturma başlatıldı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemlerini arttırdı ve olası can kaybını önlemek için çevreyi boşalttı. Sağlık ekipleri ise herhangi bir yaralının olup olmadığını kontrol etti ve gerekli müdahaleleri yaptı. Yangın sırasında kıyıdan ve denizden izleyen vatandaşlar endişeli bir şekilde durumu takip etti.

Mehmet Akkaymak, olayı büyük bir şokla karşıladı ve maddi zararının yanı sıra turizm sezonu açılmadan teknesinin kullanılamaz hale gelmesinin üzüntüsünü yaşadı. Teknesinin sigortalı olup olmadığını kontrol etti ve olası zararları karşılamak için gerekli adımları atmaya başladı.

Yangın, Adrasan koyunda büyük bir endişe ve paniğe neden oldu. Çevrede bulunan diğer turizmciler ve tekneler, benzer bir durumla karşılaşmamak adına gerekli tedbirleri almaya başladı. Yetkililer, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli denetimlerin sıklaştırılacağını belirtti.

Son olarak, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte Adrasan koyunda normal yaşantıya dönüldü. Ancak olayın yarattığı endişe ve korku, bölgedeki turizmciler ve tatilciler arasında uzun bir süre etkisini sürdüreceğe benziyor. Yangının neden çıktığı konusundaki soruşturma devam ederken, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte koy tekrar hareketlenmeye başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adrasan Koyunda Tur Teknesinde Korkutan Yangın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin