1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Afyonkarahisar’da Tren ile TIR Çarpıştı! Yaralılar Var!

Afyonkarahisar’da Tren ile TIR Çarpıştı! Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yolcu treni ise raylardan çıkarak devrildi. Kazada, trenin makinisti H.Ç. yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen AFAD ekipleri, trenin devrildiği alanda çalışma başlattı. Trenin devrilmesi sonucu demiryolu hattında da bir süre aksama yaşandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumlularıyla ilgili detaylı inceleme yapılacak.

Olayın ardından tren seferlerinde de geçici bir süreliğine aksama yaşanabileceği belirtildi. Yetkililer, yaralıların durumunun ise iyi olduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, kaza sonucu yaralananların yapılan müdahalenin ardından durumlarının iyi olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve sorumlularının belirleneceğini söyledi.

Kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemlerinin arttırılacağı da açıklandı. Benzer kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı vurgulandı.

İhsaniye ilçesi yakınlarındaki Ablak köyünde meydana gelen tren kazası, bölgede tedirginliğe neden oldu. Kazaya tanıklık eden vatandaşlar, trenin hızlı bir şekilde geldiğini ve hemzemin geçitte TIR’ın aniden çıktığını belirtti.

Yetkililer ise kazanın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.

Kazanın ardından tren seferlerine bir süre ara verilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sonuçları bekleniyor.

Olayın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırılmasıyla birlikte benzer kazaların önüne geçilmesi planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Afyonkarahisar’da Tren ile TIR Çarpıştı! Yaralılar Var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin