1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Afyonkarahisar’da ‘Yol Verme’ Tartışması Kanlı Bitti: Sürücü Camdan Çıkarılıp Darp Edildi!

Afyonkarahisar’da ‘Yol Verme’ Tartışması Kanlı Bitti: Sürücü Camdan Çıkarılıp Darp Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da, 10 Ekim tarihinde 1’inci Sanayi Sitesi girişi yolunda yaşanan olayda, ‘yol verme’ meselesi nedeniyle iki otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Otomobilden inen B.K. (43), B.K. (19) ve İ.K. (21) isimli şahıslar, diğer aracın sürücüsü S.B.’ye (27) saldırdılar. 3 kişi, S.B.’yi aracın camından çıkartarak tekme, yumruk ve sopalarla darp ettiler. Olay yerine gelen polis aracının siren sesi duyulunca saldırganlar olay yerinden ayrıldılar.

Görüntülerde, 3 kişinin diğer aracın sürücüsünü darp ettikleri ve polis aracının siren sesiyle olay yerinden ayrıldıkları anlar kaydedildi. Bunun üzerine Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar. Saldırıya uğrayan S.B.’yi döven B.K., B.K. ve İ.K. polis tarafından yakalanıp gözaltına alındılar. 3 şüpheli ise verdikleri ilk ifadede, S.B.’yi sinyal vermediği ve hatalı şerit değiştirdiği için uyarmışlar, ancak S.B.’nin kendilerine küfretmesi üzerine saldırdıklarını iddia ettiler.

Gözaltına alınan şahısların polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri öğrenildi. Sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanan B.K., B.K. ve İ.K. şüphelileri, darp ettikleri şahsa karşı işledikleri suç nedeniyle cezai sorumlulukları çerçevesinde yargılanacaklar. Yaşanan bu olay, trafiğin gergin ve stresli bir ortam haline gelebileceğini gösterirken, şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Trafik kurallarına uymak ve olası sorunları şiddete başvurmadan çözmek herkesin sorumluluğunda olan bir davranış biçimidir. Güvenli ve huzurlu bir trafik ortamı için herkesin bu kurallara uyması büyük önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Afyonkarahisar’da ‘Yol Verme’ Tartışması Kanlı Bitti: Sürücü Camdan Çıkarılıp Darp Edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin