1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aile Bakanlığı’nda Skandallar Patlak Verdi: İşte Çarpıcı İddialar!

Aile Bakanlığı’nda Skandallar Patlak Verdi: İşte Çarpıcı İddialar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda içeriden gelen yeni bilgiler ve iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Darülaceze Başkanı Esra Ceceli hakkındaki iddiaların artması dikkat çekiyor. Ceceli’nin Türkiye’de denkliği olmayan diploması ortaya çıktı ve bu durum hakkında daha fazla iddia ortaya atıldı.

Darülaceze Başkanı Esra Ceceli’nin İstanbul’daki evine gitmek için kendisine görev yazdırdığı ve para aldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca, Ceceli’nin ilişkide olduğu bir ajans aracılığıyla ihalelere girdiği ve bu yolla ek gelir elde ettiği iddia edildi. İddialar arasında, Ceceli’nin yakın arkadaşı Derya Yanık’ın bakan olduktan bir ay sonra bakanlığa atandığı ve Bakan Mahinur Özdemir’in en yakınlarından biri olduğu bilgisi de yer alıyor.

Bakanlık içindeki diğer bir tartışma konusu ise makam araçları ve tahsisleri. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın danışmanı Melih Özyardımcı’ya lüks sayılabilecek iki aracın tahsis edildiği ve bu araçların kişisel işlerinde kullanıldığı iddia ediliyor. Ayrıca, Özyardımcı’nın İstanbul İl Müdürlüğü’nde şoför olarak işe aldığı kendi yakınlarından birinin de makam şoförü olarak çalıştığı iddialar arasında.

İstanbul İl Müdürlüğü’nde fazla araç tahsis edilmesi ve bu araçların personel tarafından kişisel işlerde kullanılmasıyla ilgili haberler kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Bu durumun ortaya çıkmasıyla birlikte 7 şoför bir hafta önce işten çıkarıldı ve şu anda işe geri dönmeyi bekliyorlar.

Bakanlık içindeki bir diğer çarpıcı iddia ise eski zamanlarda ‘Gülen cemaatine’ mensup birçok kişinin bulunduğu yönünde. Bakanlıkta görev yapan bazı isimlerin bu cemaate mensup olduğu ve hala görevde oldukları iddiaları kamuoyunda tartışma yaratmaya devam ediyor. Bunlar arasında, Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nun, Fethullah Gülen hakkında övgü dolu paylaşımlar yaptığı bilgisi de bulunuyor.

Tüm bu iddialar ve bilgiler neticesinde, Aile Bakanı Mahinur Özdemir’e yöneltilen soruların artması bekleniyor ve bundan sonraki süreçte daha fazla gelişmelerin yaşanması muhtemel görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile Bakanlığı’nda Skandallar Patlak Verdi: İşte Çarpıcı İddialar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin