1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Aile içi kavgada silahlar konuştu: Ağabeyler kanlar içinde kaldı!

Aile içi kavgada silahlar konuştu: Ağabeyler kanlar içinde kaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafakemalpaşa’nın Yenidere Mahallesi’nde yaşanan olayda, 16.30 sıralarında Özkan ve Ahmet Gitmez kardeşler, evlerine dönerken kız kardeşleri B.G.’nin eşi Mehmet G. ile karşılaştı. İddialara göre, ailevi nedenlerden dolayı aralarında husumet bulunan taraflar arasında tartışma çıktı.

Mehmet G.’nin kardeşleri Muhammet ve Kemal G.’nin de olay yerine gelmesiyle, tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Özkan ve Ahmet Gitmez, enişteleri ve kardeşlerinin tabancalarla açtığı ateş sonucu yaralandı. Ağır yaralı kardeşler hastaneye götürülürken araçta arıza çıkınca, Özkan Gitmez taksiyle, Ahmet Gitmez ise ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kardeşler kurtarılamadı.

Özkan Gitmez’in 3, Ahmet Gitmez’in ise 4 çocuk babası olduğu öğrenilirken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından 3 şüpheli kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, hayatını kaybeden Gitmez kardeşlerin üzerinde de bir tabanca ve tüfek bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile içi kavgada silahlar konuştu: Ağabeyler kanlar içinde kaldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin