1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Aile İçi Şiddet Şüphelisinin Polisten Kaçarken Sürüklendiği Anlar Kamerada!

Aile İçi Şiddet Şüphelisinin Polisten Kaçarken Sürüklendiği Anlar Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan bir olayda aile içi şiddet şüphelisi yoğun trafikte polis ekiplerinden kaçmaya çalıştı. Olay, 27 Ocak tarihinde gerçekleşti. Polis ekipleri, şüphelinin aracıyla kaçtığını belirtti. Ancak aracının lastiklerinden birinin patlaması üzerine, şüpheli aracını terk ederek başka bir araca binmeye çalıştı.

Kovalamaca sırasında polis kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin başka bir aracın kapı koluna tutunarak sürüklendiği anlar kaydedildi. Ardından 40 yaşındaki Juan Miguel Valdez, polis memuru tarafından vurularak durduruldu. Valdez, olayın ardından hastanede tedavi gördü ve daha sonra suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Valdez’in suçlamaları arasında araba hırsızlığı, zorla alıkoyma, kaçakçılık, gözaltına direnme ve daha önceki bir suçtan şartlı tahliye sırasında ağır suç işleme bulunuyor. Valdez, beş ağır suçtan dolayı tutuklandı.

Polis ekipleri, kovalamacaya ilişkin görüntüleri yayınlayarak olayın detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Valdez’in durdurulmasının ardından Kaçmaya çalışan aile içi şiddet şüphelisinin yanına gidip Valdez’i vuran polis memuru, olayın olumsuz sonuçlanmasını engellemiş oldu.

Olayın ardından Demirören Haber Ajansı (DHA) konuyla ilgili bir haber yayınladı. Aile içi şiddet şüphelisinin yaşadığı kovalamaca ve sonrasında tutuklanması, bölgede yankı uyandırdı. Bu tür vakaların önlenmesi ve toplumun güvenliği için polis ekipleri sürekli olarak çalışmalarına devam ediyor. Valdez’in tutuklanmasıyla birlikte, halkın güvenliği bir kez daha sağlanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile İçi Şiddet Şüphelisinin Polisten Kaçarken Sürüklendiği Anlar Kamerada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin