1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Görevini Sonlandırdı: İşte Açıklamaları!

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Görevini Sonlandırdı: İşte Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevini 5 yıldır büyük bir gurur ve onurla yürüten Naim Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bu görevini tamamladığını açıkladı. Makas, AK Parti Gençlik Kolları’nda başladığı siyasi yolculuğunu ana kademe il yöneticiliği ve ardından 5 yıl boyunca İl Başkanlığı göreviyle sürdürdüğünü belirtti. Bu süre zarfında partinin ilkelerini, teşkilat anlayışını ve liderleri Erdoğan’ın önderliğindeki hükümetlerin kazanımlarını şehre ve ülkeye aktararak olumsuz tarihlerden kurtulma gayreti içinde olduklarını vurguladı. Makas, Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda teşkilatlarla birlik olarak görevlerini yerine getirirken, Erdoğan’a olan sadakatlerinin devam edeceğini ifade etti.

Görev süresince şehre yapılan yatırımlara destek veren, halkın sesi olmaya çalışan ve Çanakkale’nin marka şehir olma hedefine ulaşması için çaba sarf eden Makas, şimdiye kadar kendisine destek olan teşkilatlara, vekillere ve yerel yöneticilere minnettar olduğunu dile getirdi. Yeni il başkanına görevinde başarılar dileyen Makas, partinin vizyonunu korumak adına sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, MKYK üyesi Jülide İskenderoğlu ve Milletvekili Ayhan Gider’e de teşekkürlerini iletti. Makas, partinin ‘Güçlü ve Büyük Türkiye’ idealine hizmet eden tüm yöneticilere, kadınlara, gençlere, ilçe ve belde başkanlarına, yerel yöneticilere ve emektarlara teşekkürlerini sundu.

Makas, Türkiye’nin yüzyılını inşa etme yolunda üzerine düşen görevi yapmaya devam edeceğini belirtirken, gençliğinin en güzel yıllarını liderleri Erdoğan’ın yanında geçirmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Kamuoyuna sevgi, saygı ve muhabbetle seslenen Makas, AK Parti’nin milletle el ele ‘Büyük Türkiye’ hedefi doğrultusunda daha da güçlenerek ilerleyeceğine inancını dile getirdi ve destek sözü verdi. Son olarak, Rabbine şükreden Makas, partisine, şehrine ve ülkesine hizmet etme azmiyle dolu olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Görevini Sonlandırdı: İşte Açıklamaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin